ویراستاری نسخه ۲: سبک های مختلف برای تهیه شراب وجود دارد. در سبک ایرانی معمولا شراب را در دبه ای میریزند و درب آنرا محکم با چیزی شبیه گچ میبندند و یا درون شراب نبات اضافه میکنند و یا انگور را قبل از له کردن مدتی در آفتاب قرار میدهند. در روشی که اینجا میاید روش تهیه شراب کاملا فرق میکند و هیچکدام از این روش ها انجام نمیگردد. سایت هایی به زبان فارسی وجود دارد که با جزئیات بسیار دقیق تهیه شراب را توضیح میدهند. هدف اینجا ارائه دو چیز است. یک، اینکه بطور بسیار ساده تهیه شراب به مقدار کم برای کسانیکه بار اول دست به تولید آن میزنند را نشان دهیم. دوم، طرز تهیه شراب را با ادبیات دیگری ارائه دهیم که شاید برای بعضی ها راحت تر به دنبال کردن آن بشوند شراب خوب دارای چهار خصیصه است: 1- رنگ شراب - شراب باید کامالا شفاف باشد و بهیچ عنوان نمیباید کدر باشد و یا دارای لرد باشد 2- مزه شراب - طعم شراب باید دلپذیر باشد و اقلا توی ذوق نزند و مزه آن به ترشی تمایل نداشته باشد. شراب خوب معمولا مزه گس و یا شیرین دارد 3- گیرائی -شراب باید گیرائی داشته باشد که این مسئله مستقیما مرب
Comments
Post a Comment