استفتا آداب شراب خواری

 



هر چقدر شراب کهنه تر شود گیرایی  بهتری خواهد داشت.

 

طعم شراب باید ترش و شیرین (ملس) باشد و دهان را گس کند (نه شیرین شیرین و نه ترش ترش)

 

شراب خواری بر خلاف نماز، دونفر آن ، بر جماعت ارجحیت دارد ( ترجیحأ با کسی که دوستش داری )

 

مکان، ساکت و بدون هیاهو باشد، عالیست.

 

اگر اهل سیگار یا قلیان هستید ، بر شما واجب است که پس از نوشیدن چند پیاله، یکی از آنها را دود کنید (ثواب صد حج عمره دارد)

 

برای نوشیدن، از جام ها یا استکان های کوچک بهره ببرید.

 

در روایات آمده است که اگر شکم شما پر باشد و یا غذای چرب خورده باشید ، از ثواب مستی شما می کاهد.

 

البته مشروب را باید جرعه جرعه نوشید و قبل و یا همراهش باید غذاهای سبک و کم حجم (مزه یا خوراک های انگشتی) مصرف کرد.

مصرف الکل با شکم خالی ضرر دارد.

 

موزیکی پِلِی کنید (از شجریان گرفته تا حمیرا و هایده و گلپا و دلکش و...)

اما توجه داشته باشید که به ازای گوش دادن به هر آهنگ پارسی، ده حسنه برای شما نوشته می شود.

 

از خوردن چای و قهوه و سایر نوشیدنی ها قبل و بعد از این مراسم عرفانی اجتناب کنید.

 

اگر ساز خاصی بلد هستید، همراه با آهنگ، هم نوایی کنید، در غیر اینصورت با انگشتانتان روی میز، ضرب بگیرید و یا بشکن بزنید.

 

رقصیدن مخصوصا با کسی که دوستش داری از فضیلت های این مراسم است.

 

گوش سپردن به آهنگ غمگین در این مراسم حرام است.

 

خوردن کباب، جوجه کباب یا بال مرغ واجب کفایی است.

 

ورق بازی (پاسور) ، هفت باغ را در بهشت برای شما رزرو خواهد کرد.

 

جوک های با مزه باعث می شود که نتوانید جلوی خنده ی خود را بگیرید و باعث دوری شیطان می شوید.

 

اگر مراسم شما انفرادی بود ، جام خود را به دیوار بزنید و بسلامتی بگویید.

 

قبل از نوشیدن، شراب را ببوئید چون بوی بهشت می دهد.

 

برای ادرار کردن (قبل و بعد و در حین مراسم) ثواب های زیادی نقل شده است.

این کار باعث کاهش فشار بر کلیه ها و مثانه می شود.

 

هر وقت، دیگر رمقی برای ادامه ی مراسم نداشتید، می توانید به آن پایان دهید.

 

یادتان باشد که مستی، یکی از بهترین لذت هائیست که در زندگی می توانید تجربه کنید.😁✋🏼میدونی اگه کپی کنی تا آخر امشب به ده نفر مشتی بفرستی همین امشب عاقبت بخیر میشی کوتاهی نکن

 

شاد باشید و تندرست

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه شراب به سبک اروپائی و ارگانیک

شراب هرچه کهنه تر است گیرا تر است